Contact met je gids

Het opbouwen van een connectie of het communiceren met je geleidegids kan je helpen om door moeilijke perioden van het leven te komen. Of het nou is op professioneel, sociaal of financieel vlak. Het contact met je beschermengel zorgt ervoor dat je een beter leven krijgt.

 

Gidsen zijn niet per definitie alleen boodschappers van God. Ze geven ook richting en bescherming aan de mensen op aarde. Dit is de reden waarom ze vaak ook beschermengelen worden genoemd. In testimonials is vaak te lezen dat deze engelen verschijnen wanneer het leven van iemand helemaal is vastgelopen.

 

Sommige mensen geloven dat deze bovennatuurlijke zielen alleen bepaalde mensen begeleiden. Vaker wordt er gezegd dat iedereen een beschermengel heeft. Beschermengelen beschermen ons tegen gevaar en geven ons kracht om anderen te helpen. Maar we kunnen niet altijd verwachten dat onze gids ons uit een bepaalde situatie haalt. Vaak is het aan onszelf om te ontdekken hoe wij een bepaald probleem kunnen oplossen en uit een bepaalde situatie kunnen komen.

 

Een verbinding met onze engelen zal ons helpen met het verkrijgen van meer balans in het leven. Het verbetert ook het contact met familie, vrienden, collega's en andere mensen. Het stimuleert positief denken en leidt op termijn tot positieve resultaten. Het contact met de geleidegids helpt ook om je gelukkig te voelen. Je begint weer te zien hoe rijkelijk het leven is. Het leidt tot groei op alle vlakken. Er zijn mensen die hun droombaan hebben gevonden door het contact met hun engel. Tevens zijn er topsporters die beweren die resultaten te halen door het contact met hun geleidegids.

 

Ook wonderen zijn mogelijk. Er zijn verhalen bekend over terminale patiënten waarbij de artsen het herstel allang hebben opgegeven. Toch zijn deze patiënten op een natuurlijke manier hersteld. Engelen communiceren met ons op verschillende manieren. Soms laten ze ons in contact komen met schijnbare toevalligheden en symbolen in ons dagelijks leven. Bijvoorbeeld een boek valt uit een boekenkast met precies de pagina open waar het antwoord van jouw vraag op te vinden is.

 

Hoe schep je een verbinding met je gids?

Emotionele kalmte is absoluut vereist om in contact te treden met je beschermengel. Het is moeilijk om subtiele hints van onze geleidegidsen op te vangen en te begrijpen. Creëer een atmosfeer waarin engelen graag willen zijn. Bouw innerlijke vrede en harmonie op. Voor de engelen is het dan gemakkelijker om te communiceren met jou.

 

Het stellen van vragen aan je geleidegids is belangrijk. Het stellen van vragen geeft niet per definitie alleen aan wat je mist in je leven. Je laat ermee zien dat je openstaat voor begeleiding door engelen. Houd het geloof in je beschermengelen. Vragen zullen worden beantwoord. Angst dat je vragen niet worden beantwoord zorgt alleen maar voor een blokkade in de communicatie. Heb geen haast en wees niet bang. Je vragen zullen beantwoord worden.